Krav Maga om zelfverdediging aan te leren

Als je meer wilt leren over realistische zelfverdediging, dan is de sport Krav Maga een uitstekend idee. Bij deze sport leer je om jezelf te verdedigen in gevaarlijke situaties. KMG NL , gevestigd in Den Haag, helpt jou graag om dat Israëlische verdedigingssysteem onder de knie te krijgen. Doordat wij over meer dan tachtig instructeurs beschikken samen met 25 locaties binnen Nederland, zijn wij dé geschikte partij om jou sport te leren zodat jij realistische zelfverdediging leert.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Leer meer over zelfverdediging aan de hand van de verdedigingssport Krav Maga

Krav Maga is een verdedigingssport voor lijfsverdediging om realistische zelfverdediging aan te leren. Bij onze trainingen van deze Israëlisch vechtkunst leer je hoe je verschillende technieken goed kan toepassen. Je leert onder andere stoot- en traptechnieken die ook in verschillende vechtsporten worden gebruikt. De technieken zijn gemakkelijk aan te leren en toe te passen. Onze zelfverdedigingscursus is geschikt voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Lijfsverdediging leer je optimaal met de verdedigingssport Krav Maga. Samen met onze instructeurs leer jij de sport te beheersen op je eigen niveau om zo jezelf te kunnen verdedigen wanneer dat nodig is.

Op een realistische manier jezelf leren verdedigen

Wil jij sterker in je schoenen staan en meer zelfvertrouwen krijgen? Dan is de verdedigingssport Krav Maga ideaal om meer te leren over realistische zelfverdediging/lijfsverdediging. Hierdoor creëer jij meer zelfvertrouwen. Door onze Krav Maga trainingen te volgen leer je op een ontspannen manier toch op je hoede te zijn. Het is dus niet alleen een goede fitness workout, maar ook draagt het bij aan je mentaliteit. Het leren van deze vechtkunst zal bijdragen om zowel je fysieke als mentale zelfvertrouwen te versterken. Wij helpen je als stichting graag jezelf te verdedigen door je de technieken van deze sport aan te leren.

Meld je aan voor verdedigingssport Krav Maga voor lijfsverdediging

Realistische zelfverdediging, oftewel lijfsverdediging, kun je leren aan de hand van de verdedigingssport Krav Maga. Meld je snel aan voor het volgen van deze sport en leer meer zelfvertrouwen op te bouwen door jezelf te leren verdedigen. Ook kun je bij een van onze locaties een zelfverdedigingsleraar opleiding volgen om zo andere te helpen om deze vechtkunst onder de knie te krijgen. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Krav Maga is dé verdedigingssport voor lijfsverdediging.