Zelfverdedigingscursus in Den-Haag

Wil je een zelfverdedigingscursus volgen in Den Haag of ergens ander in Nederland? Dat doe je natuurlijk bij KMG NL . Wij zijn gevestigd in Den-Haag, maar hebben 25 locaties binnen heel Nederland. Met meer dan tachtig instructeurs helpen wij leerlingen om zichzelf te verdedigingen in gevaarlijke of bedreigende situaties.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Kom naar ons voor het volgen van een zelfverdedigingscursus

Als jij jezelf wilt leren verdedigingen is het verstandig een zelfverdedigingscursus te volgen bij ons. Wij leren je meer over de Israëlische vechtkunst Krav Maga. Samen met een ervaren instructeur ga jij aan de slag om technieken aan te leren waardoor jij sterker in je schoenen staat. Door realistische technieken aan te leren weet jij wat je moet doen wanneer er gevaar dreigt in een noodsituatie. Volg daarom een van onze Krav Maga trainingen op een van onze vele locaties en begin met zelfverdediging.

Meld je meteen aan voor een cursus zelfverdediging

Bij ons volg je een zelfverdedigingscursus waar je allerlei technieken leert om jezelf te verdedigingen wanneer er gevaar dreigt. Meld je aan voor deze cursus of een van onze andere cursussen en trainingen. Wil je eerst meer informatie over onze cursus of onze stichting? Bel dan naar 06 21 54 65 74 voor meer informatie.