MG Krav Maga instructeur opleiding

Een Krav Maga opleiding volgen om instructeur te worden binnen vechtsport doe je bij KMG NL! Voor wie meer wil dan alleen heel goed worden in Krav Maga organiseert KMG met regelmaat de opleiding om instructeur en trainer te worden binnen deze vechtsport. Deze, uit drie deelopleidingen bestaande instructeursopleiding, duurt totaal 24 dagen inclusief vijf dagen online. De eerste deelopleiding tot assistent-instructeur duurt vijf dagen. De overige twee deelopleidingen duren zeven dagen elk. Kandidaten kunnen zich, na overleg met ons opgeven. Meer informatie over de gehele GIC om instructeur en trainer te worden door middel van een Krav Maga opleiding vind je hieronder.

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Volg een Krav Maga opleiding om een instructeur te worden in vechtsport

Pre GIC trainingsdag

Wat: Introductiedag voor KMG General Instructors Course kandidaten. Dit is een zeven uur durende kennismaking met Krav Maga voor iedereen die instructeur en trainer wil worden binnen deze vechtsport door een opleiding te volgen. Gedurende de dag doorlopen de kandidaten de basis Krav Maga principes en training en leren ze meer over de inhoud van de opleiding en zijn ze actief om te zien of de opleiding tot instructeur van deze vechtsport hen past.

Voor wie: GIC kandidaten met twee jaar KM ervaring of zonder KM ervaring maar met vier jaar vechtsportervaring en goede stoot- en trapvaardigheden.

Plaats: Meerdere Krav Maga scholen in noord, oost, zuid en west regio’s van het land. Afhankelijk van de belangstelling wordt een dag georganiseerd per regio.

Mogelijke data: Dagen worden aan de hand van belangstelling en mogelijkheden nog bekend gemaakt – Fysieke test en KM training (twee dagdelen)

Tijden: 9.00 – 17.00 uur.

Door wie: Instructie door hoogste levels KMG-NL instructeurs.

Wat bereik je: Startbewijs voor deelname aan de GIC.

Kosten: € 60,- (je krijgt een refund van € 60,- bij aanmelding voor deel 1).

Aanmelden: email aan marco@kravmaga-noordholland.nl of bellen op 06-47031667

Een Krav Maga opleiding volgen om instructeur te worden op verschillende levels

GIC Level 1

Wat: KMG Assistent Instructor Course (Krav Maga instructeurs opleiding)

Voor wie: Alle GIC kandidaten doorlopen dit eerste deel van de Krav Maga training. Zij die al bij een school trainen en alleen willen assisteren bij trainingen kunnen na dit deel afronden. Verder gaan met deel twee kan ook in een volgend jaar.

Plaats: Een plaats wordt zoveel mogelijk centraal gekozen.

Data: Zodra omstandigheden het toelaten worden er data gekozen in overleg met kandidaten. (Zes dagen)

Tijden: 8.00 – 18.00 uur

Door wie: Een Global Instructor Team member van KMG Israël.

Wat bereik je: Status van KMG Krav Maga Assistent Instructor, minimaal Level P4, Achievement Award (certificaat)

Kosten: € 600,- en een refund van € 60,- van de Pre GIC training indien die gedaan is in hetzelfde jaar. (totaal kosten € 540,-)

Aanmelden: email aan marco@kravmaga-noordholland.nl of bellen op 06-47031667

GIC Level 2

Wat: KMG Apprentice Instructor Course

Voor wie: Deelnemers aan deel 2 hebben deel 1 afgerond. Alle GIC kandidaten doorlopen dit tweede deel.

Plaats: Een centrale plaats wordt nog gekozen.

Data: Deze periode wordt nog gekozen (negen dagen)

Tijden: 8.00 – 18.00 uur.

Door wie: Een high level Global Instructor Team member van KMG Israël.

Wat bereik je: Status van KMG Krav Maga Apprentice Instructor, minimaal Level P4, Achievement Award (certificaat). Geldig voor maximaal 18 maanden. Binnen die tijd doe je een GIC deel drie of een hertest bij KMG-NL voor Apprentice als het halen van deel drie niet je doel is.

Kosten: € 900,-

Aanmelden: email aan marco@kravmaga-noordholland.nl of bellen op 06-47031667

GIC Level 3

Wat: KMG General Instructor Course

Voor wie: Deelnemers aan deel drie hebben deel twee afgerond. Alle GIC kandidaten doorlopen ook dit derde deel van de Krav Maga opleiding om instructeur en trainer te worden binnen deze vechtsport.

Plaats: Een centrale plaats wordt nog gekozen.

Data: Deze periode wordt nog gekozen in overleg met mogelijke kandidaten (negen dagen)

Tijden: 8.00 – 18.00 uur.

Door wie: Een high level Global Instructor Team member van KMG Israël.

Wat bereik je: Status van KMG Krav Maga Instructor, minimaal Level G1, lidmaatschap van KMG-NL instructor team, deelname aan Instructor Update dagen gratis en (deels) verplicht.

Kosten: € 900,-

Aanmelden: email aan marco@kravmaga-noordholland.nl of bellen op 06-47031667

Begin meteen aan een opleiding tot instructeur

Wil je een Krav Maga instructeur worden middels een van onze Krav Maga opleiding voor instructeurs? Bij ons kun je Krav Maga trainer en instructeur worden door een onze opleiding voor deze vechtsport te volgen. Daarom bieden wij een opleiding tot zelfverdedigingsinstructeur aan. Al onze instructeurs hebben de opleiding van Krav Maga gevolgd om een gediplomeerde instructeur te worden binnen de vechtsport. Meld je snel aan en sluit je aan bij onze instructeurs die gespecialiseerd zijn in Krav Maga. Heb je nog vragen over onze Krav Maga opleiding voor instructeurs? Bel dan naar 06 21 54 65 74 voor meer informatie over onze stichting.