Krav Maga training in Nederland

Bij KMG NL kun je een training volgen bij een van onze locaties in Nederland. We zijn gevestigd in Den Haag, maar hebben meer dan 25 locaties met ruim tachtig instructeurs door heel Nederland. Deze instructeurs zijn opgeleid in verschillende gradaties, wat betekent dat we trainingen op diverse niveaus aanbieden. Zo zit er altijd wel een training bij die aansluit op jouw niveau en wensen.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Krav Maga training volgen bij een van onze locaties in Nederland

Wanneer je graag een Krav Maga training wilt volgen, kun je gemakkelijk terecht bij een van onze locaties. Wij bieden namelijk trainingen aan op verschillende Krav Maga scholen. Zo vindt u altijd wel een locatie die bij u in de buurt is. Tijdens deze trainingen helpen gediplomeerde instructeurs je om deze Israëlische vechtsport beter onder de knie te krijgen met als doel om je te verdedigingen in situaties als bedreigingen en aanvallen. Tijdens onze trainingen leer je om alert te zijn op een ontspannen manier. Wij leren je bij onze Krav Maga training binnen Nederland realistische zelfverdediging aan.

Informeer naar de mogelijkheden

Als je een Krav Maga training gaat volgen bij een van onze locaties in Nederland, profiteer je van professionele les. Wij helpen je als stichting graag om technieken onder de knie te krijgen. Meld je aan voor een van onze trainingen of vraag meer informatie over onze lessen door te bellen naar 06 21 54 65 74.