Israëlische vechtsport Krav Maga

Wil jij de Israëlische vechtsport Krav Maga leren? Krav Maga Global Nl, gevestigd in Den Haag, helpt je graag om deze Israëlische vechtkunst meer onder de knie te krijgen. Als jij graag meer wilt leren over deze vechtkunst kun je terecht bij een van onze 25 scholen binnen Nederland. Met ruim tachtig gediplomeerde instructeurs zijn wij de geschikte stichting om jou te helpen. Ontdek de mogelijkheden en meld je aan van een van onze trainingen.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Leer meer over de Israëlische vechtsport Krav Maga

Krav Maga is een Israëlische vechtsport waarbij je leert om jezelf te verdedigingen in gevaarlijke situaties. Bij onze verdedigingscursus leer je meer over dit unieke zelfverdedigingssysteem. Samen met onze ervaren instructeurs ga je aan de slag om de technieken die horen bij Krav Maga onder de knie te krijgen. De technieken zijn zeer effectief en gemakkelijk om te leren. Dat maakt deze Israëlische vechtkunst geschikt voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Als je graag meer verdieping wilt krijgen in de Israëlische vechtsport Krav Maga, kun je terecht bij een van onze vele locaties. Denk aan Krav Maga in Friesland of andere locaties binnen Nederland.

Leer meer over deze Israëlische vechtsport

Meld je aan om alles te leren over de Israëlische vechtsport Krav Maga. Onze instructeurs leren je technieken die behoren tot deze Israëlische vechtkunst. Wil je voor je je gaat aanmelden meer informatie? Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze werkwijze. Bel ons via 06 21 54 65 74 en kom alles te weten over Krav Maga voor je hiermee aan de slag gaat.