Krav Maga in Friesland

Voor trainingen en opleidingen van Krav Maga kun je terecht bij een van onze locaties in Friesland, waaronder in Heerenveen. Tijdens onze trainingen leer je meer over hoe deze vechtsport in elkaar steekt. Doordat wij meer dan tachtig gediplomeerde instructeurs werkzaam hebben, is KMG NL  dé partij die jou meer kan leren over dit verdedigingssysteem.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Ga aan de slag met het verdedigingssysteem Krav Maga

Als je graag Krav Maga onder de knie wilt krijgen, doe je dat bij ons in Heerenveen, in de provincie Friesland of elders in Nederland. Wij bieden verschillende trainingen aan waardoor jij jezelf meer kunt verdiepen in deze Israëlische vechtkunst. Onze instructeurs gaan samen met jou aan de slag om de technieken te begrijpen. Zij zullen de technieken voordoen en samen met jou gaan oefenen. Wij bieden jou de mogelijk om realistische zelfverdediging te leren. Op deze manier weet jij wat je moet doen wanneer je in een noodsituatie verkeert.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Meld je aan om aan de slag te gaan met Krav Maga in Heerenveen of elders in de provincie Friesland. Doordat wij 25 locaties hebben, verspreid over heel Nederland, zit er altijd wel een school bij jou in de buurt. Wacht daarom niet langer en ga aan de slag met de vechtsport Krav Maga. Heb je nog vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 06 21 54 65 74.