Een instructeur worden door een opleiding zelfverdediging

Wil jij een opleiding volgen voor zelfverdediging en zo een gediplomeerde instructeur worden die anderen helpt? Dan zit u bij KMG NL , gevestigd in Den Haag, helemaal op de juiste plek. Wij bieden namelijk verschillende opleidingen aan, op locaties binnen heel Nederland, zodat je leraar kunt worden om zo mensen zelfverdediging te leren.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Een opleiding zelfverdediging volgen om instructeur te worden

Bij ons is het mogelijk om een instructeur te worden door een opleiding zelfverdediging te volgen. Door deze opleiding te volgen kun je leraar worden en zo anderen helpen met zelfverdediging. Volg een Krav Maga instructeursopleiding om zo een gediplomeerd instructeur te worden. Als instructeur heb je een voorbeeldfunctie om andere te inspireren en zeker ook te begrijpen. Alle mensen die bij ons trainen zijn er met een reden. Door onze opleiding kun je leraar worden en help je mensen met zelfverdediging en veel meer. Volg daarom meteen een van onze opleiding en word Krav Maga instructeur om andere te helpen om zelfverzekerder in hun schoenen te staan.

Meld je aan om leraar in zelfverdediging te worden

Wil je graag leraar worden en mensen meer te leren over zelfverdediging? Meld je aan voor onze opleiding voor zelfverdediging en wordt instructeur. Wij bieden deze opleiding aan op verschillende locaties. Zo kun je Krav Maga in Zeeland, maar ook elders in Nederland volgen. Heb je nog vragen voor je je aanmeldt voor onze opleiding van onze stichting? Die beantwoorden wij graag! Neem contact met ons op door te bellen naar 06 21 54 65 74.