Krav Maga training in Nederland

Door onze Krav Maga opleiding te volgen, leid je jezelf op tot een gediplomeerde instructeur. Bij Krav Maga Global NL, gevestigd in Den Haag, werken ruim tachtig instructeurs verspreid over 25 scholen binnen Nederland. Je kunt er dus voor kiezen om onze opleiding bij een van onze scholen te volgen.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Volg een Krav Maga opleiding en wordt een gediplomeerde instructeur

Om Krav Maga instructeur te worden is het nodig een opleiding te volgen. Je kunt de opleiding tot Krav Maga instructeur volgen bij een van onze scholen die verspreid zijn over heel Nederland. Op deze manier vind je altijd wel een opleiding bij jou in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan Krav Maga in Noord-Holland of elders. Als instructeur is het belangrijk dat je dient als voorbeeldfunctie. Je inspireert je leerlingen en helpt ieder van hen bij het bereiken van hun doelen. Wil jij graag mensen helpen zelfverzekerder te worden? Word dan instructeur en help mensen Krav Maga aan te leren.

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je een instructeur worden? Bij ons word je instructeur door hiervoor een opleiding te volgen. Heb je voor het aanmelden nog vragen over hoe onze opleiding eruit ziet? Dan beantwoorden wij deze graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 06 21 54 65 74.