Krav Maga in Noord-Holland

Als je graag Krav Maga wilt uitoefenen, kun je terecht bij een van onze locaties, bijvoorbeeld in Noord-Holland. Wij zijn gevestigd in Den Haag, maar hebben verschillende locaties binnen Nederland waar je Krav Maga kunt leren. Samen met onze gediplomeerde instructeurs ga jij aan de slag om deze vechtport onder de knie te krijgen.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Krav Maga onder de knie krijgen op een van onze locaties

Wanneer je Krav Maga wilt leren, kun je hiervoor onder andere terecht bij onze locatie in Noord-Holland. Door een Krav Maga cursus te volgen leer jij om bepaalde situaties te vermijden en jezelf en eventueel anderen te verdedigen tegen aanvallen en bedreigingen. Denk bijvoorbeeld aan een situatie met bewapende tegenstanders. Je leert bij onze Krav Maga trainingen verschillende technieken die onze gediplomeerde instructeurs met je behandelen. Ook wordt er bij aandacht besteed waarom bepaalde technieken op bepaalde wijze worden uitgevoerd. Ga aan de slag met Krav Maga in Zuid-Holland of elders in Nederland.

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Wanneer je Krav Maga wilt leren, schrijf je je in voor onze trainingen en cursussen op verschillende locaties door heel Nederland. Meld je aan en ga aan de slag om meer te weten over dit verdedigingssysteem. Wil je voor je je aanmeldt meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 21 54 65 74.