Krav Maga in Zuid-Holland

Als je graag Krav Maga wilt leren, doe je dat bij KMG NL  in Zuid-Holland of een van onze andere locaties. Wij zijn gevestigd in Den Haag, maar bieden trainingen en cursussen aan op 25 locaties door heel Nederland. Zo bieden wij Krav Maga in onder andere aan in de gemeente Lansingerland en de steden Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en Zoetermeer.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Leer Krav Maga op een van onze locaties in Nederland

Wij bieden verschillende traingingen aan om Krav Maga te leren. Onze instructeurs leren je tijdens Krav Maga trainingen om jezelf te verdedigen in situaties waar gevaar dreigt. Tijdens onze trainingen zorgen de instructeurs dat jij er alles uithaalt wat er in it. Daarnaast leer je hoe het is om alert te zijn en je tegelijkertijd te kunnen ontspannen. Je leert hoe je jezelf, en eventueel anderen, realistisch moet verdedigen. Dit doe je door training op maat te volgen bij een van onze locaties in Zuid-Holland.

Meld je meteen aan over een training of cursus

Via onze stichting in Zuid-Holland leer je alles over de verdedigingstechniek Krav Maga. Wil je voor je je aanmeld meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Dat doe je door te bellen naar 06 21 54 65 74. Wij vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen. Meld je aan en beoefen Krav Maga in de gemeente Lansingerland of in steden, zoals Zoetermeer, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel of elders in Zuid-Holland. Ontdek snel meer over wat je leert tijdens onze trainingen en cursussen op locatie.