Krav Maga cursus

Wil je graag een fysieke Krav Maga cursus volgen? Of gaat u toch voor het volgen van de online cursus om Krav Maga onder de knie te krijgen? Bij Krav Global NL uit Den Haag zijn beide opties mogelijk! Vind een school bij jou in de buurt voor het volgen van de cursus, of meld je aan om de cursus Krav Maga online te volgen.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Wij bieden onze Krav Maga cursus zowel fysiek als online aan

Wanneer u ervoor kiest een Krav Maga cursus te volgen, kunt u terecht bij een van onze locaties binnen Nederland. Wij hebben onder andere een Krav Maga school in Noord-Brabant. Is deze locatie niet bij u in de buurt? Dan hebben wij nog veel meer locaties door heel Nederland waar u terecht kunt. Volgt u liever onze Krav Maga cursus online? Ook dat is mogelijk! Aan de hand van online video’s worden de technieken om deze Israëlische vechtsport onder de knie te krijgen uitgelegd door onze instructeurs. Handelingen en veelvoorkomende fouten worden voorgedaan. Ook wordt er besproken waarom bepaalde technieken zo worden uitgevoerd. Dat is slechts een grip uit wat onze online cursus te bieden heeft.

Meld je aan voor Krav Maga

Wil je Krav Maga volgen in Gelderland of elders in Nederland? Of wil je misschien online Krav Maga beter onder de knie krijge middels een cursus? Kies de beste optie voor jou en meld je meteen aan! Op deze manier kan jij snel beginnen aan de cursus; zowel fysiek als online. Heeft u vragen? Bel ons dan via 06 21 54 65 74.