Krav Maga cursus

Wil je graag een fysieke Krav Maga cursus volgen? Of ga je toch voor het volgen van de online cursus om Krav Maga onder de knie te krijgen? Bij KMG NL  uit Den Haag zijn beide opties mogelijk! Vind een school bij jou in de buurt voor het volgen van de cursus, of meld je aan om de cursus Krav Maga online te volgen.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Wij bieden onze Krav Maga cursus zowel fysiek als online aan

Wanneer je ervoor kiest een Krav Maga cursus te volgen via onze stichting, kun je terecht bij een van onze locaties binnen Nederland. Wij hebben onder andere een Krav Maga school in Noord-Brabant. Volg je liever onze Krav Maga cursus online? Ook dat is mogelijk! Aan de hand van online video’s worden de technieken om deze Israëlische vechtsport onder de knie te krijgen uitgelegd door onze instructeurs. Handelingen en veelvoorkomende fouten worden voorgedaan. Ook wordt er besproken waarom bepaalde technieken zo worden uitgevoerd. Dat is slechts een grip uit wat onze online cursus te bieden heeft.

Meld je aan voor Krav Maga

Wil je Krav Maga volgen in Gelderland of elders in Nederland? Kies de beste optie voor jou en meld je meteen aan! Op deze manier kan jij snel beginnen aan professionele Krav Maga trainingen; zowel fysiek als online. Heb je vragen? Bel ons dan via 06 21 54 65 74. Wij staan je graag te woord en heten je van harte welkom om deel nemen.