Krav Maga in Gelderland

Als je graag Krav Maga wilt leren, kun je terecht bij een van onze locaties, bijvoorbeeld in Gelderland. Wij bieden trainingen aan op verschillende niveaus om dit zelfverdedigingssysteem onder de knie te krijgen. Op deze manier sta jij zelfverzekerder in je schoenen wanneer er gevaar dreigt. Ontdek de verschillende mogelijkheden die KMG NL  jou te bieden heeft.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Leer meer over Krav Maga om jezelf te verdedigingen

Krav Maga is een zelfbescherming- zelfverdedigingsmethodiek die ontwikkeld is om jezelf te verdedigingen tegen allerlei soorten en bedreigingen. Door onze zelfverdedigingscursus te volgen leer je meer over het complete systeem. Wij leren je in Gelderland, onze school in Noord-Brabant of een van onze andere locaties, vaardigheden aan die van pas komen in levensbedreigende situaties. Op deze manier leer jij om ontspannen en tegelijkertijd alert te zijn. Samen met een van onze Krav Maga instructeurs ga je aan de slag om op een realistische manier aan de slag te gaan om jezelf te gaan verdedigingen.

Ga aan de slag met deze vechtkunst

Als jij graag Krav Maga wilt leren in Gelderland, meld je je aan voor een van onze trainingen, verspreid over wel 25 locaties binnen Nederland. Op deze manier vind je altijd wel een locatie bij jou in de beurt waar je terecht kunt. Neem contact met ons op via 06 21 54 65 74 wanneer je meer informatie wenst over onze werkwijze.