Krav Maga bij onze school in Noord-Brabant

Als jij graag Krav Maga wilt volgen bij school in regio Tilburg, Oosterhout en Vught, kun je terecht bij een van onze locaties in Noord-Brabant. Wij zijn gevestigd in Den Haag, maar hebben locaties door heel Nederland. Onze gediplomeerde instructeurs helpen jou aan de hand van trainingen en cursussen om meer grip te krijgen in bepaalde situaties en je zo zelfverzekerder te voelen.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Krav Maga leren doe je natuurlijk op onze school

Bij onze school in Noord-Brabant is het mogelijk Krav Maga te leren in onder andere Tilburg, Oosterhout en Vught. Tijdens een training van Krav Maga leer je wat deze vechtkunst precies inhoudt en om verschillende technieken onder de knie te krijgen. Deze worden door onze instructeurs voorgedaan. Daarnaast leer je waarom technieken op een bepaalde manier worden uitgevoerd. Je leert tijdens de training van deze Israëlische vechtkunst om jezelf, en eventueel ook andere, op een realistische manier te beschermen in bedreigende situaties. Verdiep je meer in Krav Maga en leer om op een ontspannen manier toch alert te zijn.

Meld je aan voor een training of cursus

Als jij je graag wilt verdiepen in Krav Maga en hier meer over wilt leren, kun je onder andere bij onze school in Oosterhout, Vught en Tilburg terecht. Meld je aan voor een training of cursus en ga meteen aan de slag! Onze stichting heeft wel meer dan 25 locaties door heel Nederland. Dus of je nu Krav Maga in Overijssel, Brabant of ergens anders in Nederland wilt beoefenen, KMG NL  biedt altijd een school in de buurt.