Krav Maga in Overijssel

Als jij graag Krav Maga wilt leren, kun je hiervoor een training of cursus volgen in Overijssel of elders in Nederland. De instructeurs van KMG NL  gaan samen met jou aan de slag om de technieken van deze vechtkunst onder de knie te krijgen. Ontdek de mogelijkheden

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Krav Maga leer je op een van onze locaties

Als je kiest om Krav Maga te leren, doe je dat bij een van onze locaties, bijvoorbeeld in Overijssel. Bij deze vechtsport gaat het om jouw veiligheid. Tijdens onze Krav Maga trainingen gaan we daarom aan de slag om jou zo reëel mogelijk te trainen om jezelf te verdedigen wanneer dat nodig is. Tijdens onze trainingen staat zelfverdediging dan ook centraal. Je leert verschillende technieken én veelvoorkomende fouten. Ook leer je waarom handelingen op een bepaalde manier worden uitgevoerd bij onze verdedigingscursus. Je leert hoe het is om ontspannen en alert te zijn, tegelijkertijd.

Ontdek meer over deze vechtkunst

Als je Krav Maga in Overijssel wilt leren, doe je dit natuurlijk op een van onze locaties. Ben je geïnteresseerd om meer te leren? Meld je dan aan voor onze training bijvoorbeeld in Overijssel. Wil je voor je je aanmeldt, meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 21 54 65 74. Wij vertellen je graag meer.