Krav Maga in Zeeland

Krav Maga leer je op een van onze locaties, bijvoorbeeld in Zeeland. Krav Maga Global NL, gevestigd in Den Haag, heeft wel 25 locaties door heel Nederland. Op deze manier zijn onze trainingen voor iedereen toegankelijk. Ontdek snel de mogelijkheden die wij aanbieden om deze verdedigingskunst onder de knie te krijgen.

  • Ruim 25 scholen in Nederland
  • Online training
  • Verschillende gradaties

Neem vrijblijvend contact op

Bel ons: 06 21 54 65 74Contactformulier

Krav Maga leer je met onze instructeurs op een van onze locaties

Wij bieden verschillende professionele trainingen aan om Krav Maga te leren. Onze Krav Maga instructeurs gaan samen met jou aan de slag om alles uit je training te halen. Wij laten je kennismaken met de technieken en tactieken die horen bij deze Israëlische vechtkunst. Doordat onze instructeurs opgeleid zijn in verschillende gradaties, kun je bij ons terecht voor trainingen op verschillende niveaus. Je bent bij ons dus altijd verzekerd van een training op maat. Leer hoe het is om jezelf te verdedigen door Krav Maga te beoefenen.

Meld je aan of informeer naar de mogelijkheden

Bij ons in Zeeland, of een van onze andere locaties in Nederland, volg je een trainingen die je meer leren over Krav Maga. Meld je aan of informeer naar de mogelijkheden die wij je aanbieden. Je bereikt ons door te bellen naar 06 21 54 65 74. Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen.